Back
Home » PRODAVNICA » Supedry muska jakna sdms110147a-9tm – sdms110147a-9tm
Previous product
Supedry muska jakna sdms110147a-02a - sdms110147a-02a Originalna cena je bila: 29,990.00 RSD.Trenutna cena je: 17,994.00 RSD.
Next product
Supedry zenska jakna sdw5011493a-02a - sdw5011493a-02a Originalna cena je bila: 21,490.00 RSD.Trenutna cena je: 10,745.00 RSD.
-40%

Supedry muska jakna sdms110147a-9tm – sdms110147a-9tm

Originalna cena je bila: 29,990.00 RSD.Trenutna cena je: 17,994.00 RSD.

Dostupno u više boja:

poništi
Isporuka ikonica
Plaćanje na rate ikonica
Povraćaj ikonica
Šifra artikla: SDMS110147A-9TM Kategorija: Pol: MUŠKARCI Brend: SUPERDRY Namena: SKIJANJE

O brendu Superdry

Superdry:

Britanski Brend Sa Modernim i Retro Estetikom

Superdry je britanski brend osnovan 2003. godine u Londonu, poznat po jedinstvenoj kombinaciji retro stila sa japanskim i američkim uticajima. Osnovali su ga James Holder i Julian Dunhill, i od tada se etablirao kao lider u modnom svetu sa svojim prepoznatljivim dizajnom i kvalitetnim proizvodima. Evo ključnih karakteristika brenda Superdry:

Stil i Dizajn

  • Retro i Urban Estetika: Superdry je poznat po svojoj prepoznatljivoj retro estetici koja spaja elemente japanske grafike sa američkim sportskim dizajnom. Njihove kolekcije često uključuju jakne, dukserice, majice i pantalone sa karakterističnim grafičkim printovima i vintage izgledom.
  • Grafički Printovi: Brend se ističe po svojim grafičkim printovima i detaljima inspirisanim streetwear-om. Ovi detalji doprinose stvaranju jedinstvenog identiteta i prepoznatljivog stila.

Kvalitet i Materijali

  • Izdržljivi Materijali: Superdry se fokusira na upotrebu kvalitetnih i izdržljivih materijala, kao što su pamuk i vuna. Njihovi proizvodi često koriste specijalne tehnike pranja koje doprinosе prepoznatljivom izgledu i dugotrajnosti.
  • Pažnja na Detalje: Svaki proizvod je pažljivo izrađen sa naglaskom na detalje, što doprinosi njihovom kvalitetu i dugotrajnosti.

Široka Paleta Proizvoda

  • Raznovrsna Odeća: Superdry nudi širok spektar odeće i aksesoara za muškarce, žene i decu. Njihov asortiman uključuje jakne, dukserice, majice, pantalone, obuću i torbe.
  • Specijalizovane Kolekcije: Brend takođe nudi kolekcije za specifične aktivnosti, kao što su sportske i outdoor aktivnosti, pružajući funkcionalnost i stil za različite potrebe.

Globalna Prisutnost

  • Široka Distribucija: Superdry ima značajnu globalnu prisutnost sa prodavnicama u mnogim zemljama i velikim brojem online kupaca. Njihovi proizvodi su dostupni u brojnim maloprodajnim objektima i na zvaničnom sajtu.
  • Online Prisutnost: Brend je prisutan u velikom broju online trgovina, omogućavajući lak pristup svojim proizvodima širom sveta.

Marka i Branding

  • Prepoznatljiv Logotip: Superdry je poznat po svom prepoznatljivom logotipu i grafičkim elementima, uključujući tekstualne printove i oznake koje se često nalaze na njihovim proizvodima.
  • Jedinstveni Identitet: Ovi detalji pomažu u stvaranju jedinstvenog identiteta brenda i jačanju njegove prepoznatljivosti na tržištu.

Modni Uticaj

  • Savremeni Streetwear: Superdry se često povezuje sa savremenim streetwear trendovima i urbanim stilom, imajući veliki uticaj na mladalačku modu i popularne stilove.

Održivost

  • Etike Prakse: Brend je u poslednjim godinama počeo da se fokusira na održivost i etičke prakse u proizvodnji. Uključuje upotrebu recikliranih materijala i poboljšanje svojih proizvodnih procesa.
  • Ekološki Pristup: Superdry teži smanjenju svog ekološkog otiska kroz različite inicijative i projekte, čime doprinosi očuvanju životne sredine.

Zaključak

Superdry je brend koji savršeno kombinuje stil i funkcionalnost, nudeći proizvode koji su i trendi i kvalitetni. Njihova prepoznatljiva estetika i posvećenost kvalitetu čine ih popularnim izborom u savremenom modnom svetu.