Povraćaj  sredstava u slučaju odustanka od ugovora

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, a nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora po prijemu robe, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Procedura za povraćaj sredstava

Kontaktirajte nas putem mail-a  na adresu: webshop@mrbeansport.rs  i pošaljte nam podatake sa Vašeg broja računa/otpremnice, Vaše Ime i prezime, adresu, JMBG (nije obavezno) i broj dinarskog tekućeg računa.

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosledjena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Povraćaj srestava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, MR BEAN SPORT SHOP internet prodavnica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC iMaestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj
sredstava na račun korisnika kartice.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima  putem mail-a na adresu: webshop@mrbeansport.rs  internet prodavnice ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata MR BEAN SPORT SHOP ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.