Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) privredno društvo MR BEAN SPORT SHOP d.o.o. Zrenjanin, svoje cenjene potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.mrbeansport.rs

OBAVEŠTAVA POTROŠAČE

 1. Da se prodaja robe putem internet sajta www.mrbeansport.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva MR BEAN SPORT SHOP d.o.o.,Kralja Aleksndra I Karađorđevića br.23, Zrenjanin, mat.br. 20291656, PIB: 105006854, Tel./Fax.: +38123535889,  www.mrbeansport.rs, adresa za izjavljivanje reklamacije je: webshop@localhost
 2. Da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.mrbeansport.rs.
 3. Da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.mrbeansport.rs smatra prodajom na daljinu.
 4. Da roba koja se prodaje putem internet sajta www.mrbeansport.rs poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji.
 5. Da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom.
 6. Da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal.
 7. Da je usluga isporuke robe besplatna za porudzbine koje su veće od 5000,00 rsd,.a za isporuke manje od 5000,00 rsd cena usluge isporuke je 200,00 rsd.
 8. Da kupljenu robu isporučujemo u roku od 5 dana putem kurirske službe D EXPRESS, na način kako je to definisano ovde.
 9. Da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.mrbeansport.rs
 10. Da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.mrbeansport.rs  može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, uplatnicom u banci ili pošti i platnim karticama.Ukoliko potrošač plaća uplatnicom, rok za uplatu je 3 radna dana i  nakon evidentiranja uplate robu šaljemo potrošaču.
 11. Da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster PRIHVATAM preuzima obavezu plaćanja naručene robe i potvrđuje da je saglasan sa uslovima prodaje.
 12. Da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da veličina nije odgovarajuća, potrošač ima pravo da artikal zameni u roku od 14 dana za drugu veličinu, na način kako je to definisano ovde.
 13. Da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal u roku od 14 Dana na način kako je to definisano ovde.
 14. Da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana na način kako je to definisano ovde.
 15. Da za robu koja je poručena putem internet prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem internet prodavnice. Način i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaći ovde.

– reklamacioni list možete preuzeti ovde.

S poštovanjem,
MR BEAN SPORT SHOP doo