Back
Home » PRODAVNICA » Ladies soft shell pants – ela233f112-01
Previous product
Puma x-ray² square signature - 383825-02 Originalna cena je bila: 9,490.00 RSD.Trenutna cena je: 5,694.00 RSD.
Next product
Mens soft shell pants - ela233m110-01 Originalna cena je bila: 8,990.00 RSD.Trenutna cena je: 5,394.00 RSD.
-40%

Ladies soft shell pants – ela233f112-01

Originalna cena je bila: 8,990.00 RSD.Trenutna cena je: 5,394.00 RSD.

poništi
Isporuka ikonica
Plaćanje na rate ikonica
Povraćaj ikonica
Šifra artikla: ELA233F112-01 Kategorija: Pol: ŽENE Brend: ELLESSE Namena: SKIJANJE

O brendu Ellesse

Ellesse:

Legendarni Brend Sportske i Lifestyle Odeće

Ellesse je renomirani brend sportske i lifestyle odeće i obuće, poznat po svojoj jedinstvenoj retro estetici i inovativnom dizajnu. Osnovan 1959. godine u Italiji, Ellesse se etablirao kao lider u industriji sportske mode, kombinujući klasične stilove s modernim detaljima.

Ključne Karakteristike Branda Ellesse:

1. Istorija i Tradicija

  • Osnovan 1959. godine: Brend je započeo kao proizvođač sportske odeće, sa specijalizacijom u tenisu i skijanju, a kasnije se proširio na razne sportske discipline i lifestyle proizvode.
  • Retro Stil: Ellesse je prepoznatljiv po svom retro dizajnu, često sa velikim logotipima i karakterističnim „half-ball“ (polu-lopta) logotipom.

2. Dizajn i Stil

  • Vintage Inspiracija: Proizvodi brenda imaju retro izgled s modernim detaljima, što ih čini popularnim među ljubiteljima vintage stila.
  • Prepoznatljiv Logo: Ellesse je poznat po svom prepoznatljivom logotipu, koji se često pojavljuje na odeći i obući, dodajući prepoznatljivost i karakter proizvodima.

3. Materijali i Tehnologije

  • Kvalitetni Materijali: Brend koristi visokokvalitetne materijale kao što su pamuk, poliester i specijalne sportske tkanine koje obezbeđuju izuzetnu udobnost i funkcionalnost.
  • Inovativne Tehnologije: Neki proizvodi koriste pametne materijale koji poboljšavaju ventilaciju i regulaciju temperature, doprinoseći vrhunskim performansama i udobnosti.

4. Vrste Proizvoda

  • Obuća: Ellesse nudi raznovrsne modele obuće, uključujući sportske patike, trenažere i casual modele, savršene za različite prilike.
  • Odeća: Brend je poznat po svojoj odeći koja uključuje dukserice, majice, trenerke i šortseve, sa prepoznatljivim retro dizajnom i velikim logotipima.
  • Dodaci: Takođe su dostupni dodaci poput kapa, torbi i čarapa, koji upotpunjuju stil i funkcionalnost proizvoda.

5. Cenovni Raspored

  • Pristupačne i Srednje Cene: Ellesse proizvodi su uglavnom u srednjem cenovnom rangu, što ih čini dostupnim širokom krugu potrošača koji traže kvalitetan i stilizovan sportski i lifestyle asortiman.

6. Globalna Prisutnost

  • Široka Distribucija: Ellesse je prisutan na globalnom nivou i proizvodi su dostupni u mnogim prodavnicama i online trgovinama, omogućavajući kupcima širom sveta da uživaju u njihovom jedinstvenom stilu.