Back
Home » PRODAVNICA » Ua gl foundation update ss – 1382915-100
Previous product
Ua abc camo boxed logo ss - 1361673-001 Originalna cena je bila: 3,290.00 RSD.Trenutna cena je: 1,974.00 RSD.
Next product
Ua core pth sl - 3021286-100 Originalna cena je bila: 2,890.00 RSD.Trenutna cena je: 2,023.00 RSD.
-40%

Ua gl foundation update ss – 1382915-100

Originalna cena je bila: 3,090.00 RSD.Trenutna cena je: 1,854.00 RSD.

Dostupno u više boja:

poništi
Isporuka ikonica
Plaćanje na rate ikonica
Povraćaj ikonica
Šifra artikla: 1382915-100 Kategorija: Pol: MUŠKARCI Brend: UNDER ARMOUR Namena: TRENING

O brendu Under armour

Under Armour:

Globalni Lider u Sportskoj Odeći i Obući

Under Armour je prepoznatljiv globalni brend sportske odeće i obuće, poznat po svojoj inovativnoj tehnologiji i visokom kvalitetu proizvoda. Osnovan 1996. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, Under Armour je stekao reputaciju zahvaljujući svojoj posvećenosti stvaranju sportskih proizvoda koji unapređuju performanse sportista. Evo ključnih karakteristika brenda:

Dizajn i Stil

  • Moderna i Funkcionalna Odeća: Under Armour nudi modernu i funkcionalnu odeću, obuću i opremu koja kombinuje stil i performanse. Njihovi proizvodi su često dizajnirani sa naglaskom na aerodinamiku, udobnost i efikasnost tokom sportskih aktivnosti.
  • Širok Asortiman: Brend pokriva širok spektar proizvoda, uključujući odeću za trening, trčanje, timske sportove, kao i casual sportsku odeću. Ovo omogućava potrošačima da pronađu proizvode za različite sportske i rekreativne aktivnosti.

Materijali i Tehnologije

  • HeatGear®: Ovaj materijal je dizajniran za odeću koja pruža hlađenje i udobnost tokom aktivnosti u toplim uslovima. HeatGear® pomaže u regulaciji telesne temperature i pruža osećaj svežine.
  • ColdGear®: ColdGear® materijal održava toplinu tela u hladnim uslovima, čineći ga idealnim za zimske aktivnosti i hladne uslove. Ovaj materijal pomaže u očuvanju telesne topline i udobnosti.
  • UA RUSH™: Tehnologija UA RUSH™ koristi mineralne čestice u materijalu kako bi poboljšala cirkulaciju i performanse mišića. Ova tehnologija pomaže u bržem oporavku i poboljšava ukupne sportske performanse.
  • UA HOVR™: UA HOVR™ tehnologija za obuću pruža poboljšanu amortizaciju i povrat energije, što doprinosi boljoj udobnosti i performansama tokom trčanja i drugih aktivnosti.

Vrste Proizvoda

  • Odeća: Under Armour nudi širok spektar odeće uključujući majice, dukserice, trenerke, šortseve i donje rublje. Proizvodi su dostupni za muškarce, žene i decu, omogućavajući udobnost i stil za sve uzraste.
  • Obuća: Brend nudi različite vrste obuće za razne sportove i aktivnosti, uključujući trkačke patike, patike za trening i sportske sandale. Obuća je dizajnirana za optimalnu udobnost i performanse.
  • Dodaci: Under Armour takođe proizvodi dodatke kao što su rukavice, kape, torbe i čarape, kao i specijalizovane proizvode za obuku, pružajući sveobuhvatan asortiman opreme za sport i rekreaciju.

Cenovni Raspored

  • Varijacije u Ceni: Cene Under Armour proizvoda variraju u zavisnosti od tipa proizvoda i tehnologije koja se koristi. Brend nudi proizvode u različitim cenovnim rasponima, od pristupačnih modela do vrhunskih proizvoda sa naprednim tehnologijama.

Zaključak

Under Armour se ističe kao globalni lider u sportskoj odeći i obući, nudeći proizvode koji kombinuju inovativnu tehnologiju sa visokim kvalitetom. Njihova posvećenost unapređenju sportskih performansi čini ih popularnim izborom za sportiste i rekreativce širom sveta.