Back
Home » PRODAVNICA » Replay muska majica rm6757-2660-m08 – rm6757-2660-m08
Previous product
Replay zenske cipele rgwh2-c0001s-056 - rgwh2i-c0001s-056 Originalna cena je bila: 11,990.00 RSD.Trenutna cena je: 7,194.00 RSD.
Next product
Superdy muska majica sdm1011908a-8um - sdm1011908a-8um Originalna cena je bila: 4,690.00 RSD.Trenutna cena je: 2,814.00 RSD.
-50%

Replay muska majica rm6757-2660-m08 – rm6757-2660-m08

Originalna cena je bila: 5,390.00 RSD.Trenutna cena je: 2,695.00 RSD.

Tabela Veličina

Dostupno u više boja:

poništi
Isporuka ikonica
Plaćanje na rate ikonica
Povraćaj ikonica
Šifra artikla: RM6757-2660-M08 Kategorija: Pol: MUŠKARCI Brend: REPLAY Namena: LIFESTYLE

O brendu Replay

Replay:

Italijanski Brend Moda i Casual Odeće

Replay je renomirani italijanski brend koji je poznat po svojoj vrhunskoj modi, sa posebnim fokusom na džins i casual odeću. Osnovan 1981. godine u Italiji od strane Claudio Buziola i njegove porodice, brend se brzo uspostavio kao lider u modernoj, urbanoj modi sa naglaskom na kvalitetnu izradu.

Ključne Karakteristike Branda Replay

Džins Odeća

  • Džins Kolekcije: Replay je najpoznatiji po svojoj izvanrednoj kolekciji džinsa. Brend nudi različite stilove i krojeve, od klasičnih traperica do inovativnih dizajna sa specijalnim tehnikama pranja i bojenja. Džins proizvodi Replay-a kombinuju komfor i moderan izgled, pružajući visokokvalitetan proizvod koji je istovremeno funkcionalan i trendi.
  • Inovativne Tehnike: Replay se ističe upotrebom specijalnih tehnika pranja i bojenja, koje doprinose stvaranju jedinstvenih efekata na džinsu. Ove inovacije omogućavaju brendu da stvori prepoznatljive i autentične komade koji se razlikuju od konkurencije.

Casual Odeća

  • Širok Asortiman: Pored džinsa, Replay nudi raznovrsnu casual odeću koja uključuje majice, košulje, dukserice, jakne, i aksesoare. Svaki komad odražava urbani stil brenda i moderni dizajn koji je u skladu sa savremenim modnim trendovima.
  • Urbana Estetika: Kolekcije Replay-a su dizajnirane sa naglaskom na urbanom stilu, pružajući modne komade koji su funkcionalni i estetski privlačni. Od modernih dukserica do elegantnih jakni, svaki komad je osmišljen da se savršeno uklopi u svakodnevni život.

Obuća

  • Casual Obuća: Replay takođe nudi široku paletu obuće koja se odlično uklapa u njihov casual stil. Kolekcije obuće uključuju moderni cipele,čizme i patike koje su dizajnirane za svakodnevnu upotrebu. Svaka obuća kombinuje funkcionalnost i stil, pružajući komfor i dugotrajnost.
  • Dizajn i Kvalitet: Obuća Replay-a poznata je po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pažnji na detalje. Korišćenje kvalitetnih materijala i modernog dizajna omogućava brendu da stvori obuću koja je i funkcionalna i estetski privlačna.

Održivost i Kvalitet

  • Održiva Proizvodnja: Replay se fokusira na održivost koristeći tehnike koje smanjuju uticaj na životnu sredinu. Brend nastoji da implementira odgovorne prakse u proizvodnji kako bi minimizirao svoj ekološki otisak.
  • Kvalitet Materijala: Kvalitet je ključna karakteristika Replay-a. Brend koristi visokokvalitetne materijale i napredne tehnike proizvodnje kako bi obezbedio dugotrajne i otporne proizvode.

Globalna Prisutnost

  • Internacionalna Distribucija: Replay ima široku međunarodnu prisutnost sa prodavnicama u mnogim zemljama i distribucijom proizvoda preko sopstvenih i partnerskih maloprodajnih objekata. Globalna prisutnost omogućava brendu da dopre do širokog spektra kupaca.

Marketing i Kampanje

  • Savremene Kampanje: Replay koristi moderne marketinške strategije, uključujući sponzorstva sa poznatim ličnostima i influenserima. Ove kampanje pomažu u promociji brenda i dopiranju do mlađe publike.

Zaključak

Replay je postao sinonim za modernu, kvalitetnu i stilizovanu casual modu, sa posebnim fokusom na džins i obuću. Sa svojim inovativnim dizajnom, posvećenošću kvalitetu i globalnom prisutnošću, Replay nastavlja da bude vodeći brend u svetu moderne odeće i obuće.