Back
Home » PRODAVNICA » 4f bikini d.deo – ubkbf042-81s
Previous product
4f muski sorc - tshom284-31s Originalna cena je bila: 2,630.00 RSD.Trenutna cena je: 1,578.00 RSD.
Next product
4f bikini d.deo - ubkbf043-62s Originalna cena je bila: 1,300.00 RSD.Trenutna cena je: 780.00 RSD.
-40%

4f bikini d.deo – ubkbf042-81s

Originalna cena je bila: 1,260.00 RSD.Trenutna cena je: 756.00 RSD.

poništi
Isporuka ikonica
Plaćanje na rate ikonica
Povraćaj ikonica
Šifra artikla: UBKBF042-81S Kategorija: Pol: ŽENE Brend: 4F Namena: PLIVANJE

O brendu 4f

4F: Poljski Brend Sportske Odeće i Opreme

4F je poljski brend sportske odeće i opreme, poznat po funkcionalnosti i modernom dizajnu. Osnovan 2003. godine, postao je jedan od najpoznatijih brendova u Poljskoj i širom srednje Evrope.

Široka Paleta Proizvoda

4F nudi širok spektar proizvoda, uključujući sportsku odeću, obuću i opremu za trčanje, biciklizam i skijanje, kao i casual odeću za slobodno vreme.

Funkcionalnost i Tehnologija

Brend se fokusira na funkcionalnost svojih proizvoda koristeći napredne tehnologije i materijale, uključujući vodootporne, prozračne i termoizolacione materijale za poboljšanje performansi i udobnosti tokom sportskih aktivnosti.

Moderan Dizajn

4F je poznat po svom modernom dizajnu, često koristeći vibrantne boje i stilizovane detalje. Njihovi proizvodi spajaju estetiku i funkcionalnost.

Cenovna Dostupnost

Brend se pozicionira kao pristupačan, nudeći kvalitetne proizvode po konkurentnim cenama, što ga čini popularnim izborom za širok spektar potrošača.

Sport i Sponzorstva

4F je angažovan u sponzorstvima sportskih timova i događaja, kao i u podršci sportistima i sportskim organizacijama, što doprinosi njegovoj prepoznatljivosti u svetu sporta.

Globalna Ekspanzija

Iako je brend prvobitno bio fokusiran na poljsko tržište, 4F je proširio svoju prisutnost u drugim evropskim zemljama i online, dosegnuvši globalnu publiku.

4F spaja funkcionalnost i stil, nudeći proizvode pogodne za širok spektar sportskih aktivnosti i slobodnog vremena, uz naglasak na pristupačnost i kvalitet.