Back
Home » PRODAVNICA » Petrol-men sweater hooded zip – m-3040-swh004-6165-sage
Previous product
Petrol-men shirt long sleeve - m-3040-sil411-2121-chili Originalna cena je bila: 8,490.00 RSD.Trenutna cena je: 6,792.00 RSD.
Next product
Petrol-men sweater hooded zip - m-3040-swh349-6088-green Originalna cena je bila: 5,990.00 RSD.Trenutna cena je: 4,792.00 RSD.
-20%
NOVO!

Petrol-men sweater hooded zip – m-3040-swh004-6165-sage

Originalna cena je bila: 5,490.00 RSD.Trenutna cena je: 4,392.00 RSD.

Dostupno u više boja:

poništi
Isporuka ikonica
Plaćanje na rate ikonica
Povraćaj ikonica
Šifra artikla: M-3040-SWH004-6165-SAGE Kategorija: Pol: MUŠKARCI Brend: PETROL Namena: LIFESTYLE

Opis

Petrol-men sweater hooded zip – m-3040-swh004-6165-sage

Essentials Kolekcija: Zip Hoodie – Savršen Spoj Funkcionalnosti i Stila

Otkrijte naš zip hoodie iz Essentials Kolekcije – ključni komad u vašoj casual garderobi koji spaja funkcionalnost, udobnost i stil. Izrađen od meke mešavine pamuka i poliestera, ovaj zip hoodie je savršen za svaki dan.

Opis proizvoda:

  • Materijal: 60% pamuk, 40% poliester. Ova kombinacija materijala pruža savršen balans između udobnosti i izdržljivosti, omogućavajući vam da se osećate prijatno tokom celog dana.
  • Dizajn: Hoodie je obložen fleece-lined unutrašnjošću, koja dodatno pojačava osećaj topline i udobnosti. Skriveni bočni džepovi su praktični za čuvanje sitnica, dok zipper omogućava lako oblačenje i skidanje.
  • Stil i funkcionalnost: Savršen za svakodnevne aktivnosti, ovaj zip hoodie kombinuje jednostavan, ali moderni dizajn sa funkcionalnim detaljima. Bez obzira na priliku, pruža vam potrebnu udobnost i stil.
  • Veličina: Ako se dvoumite između dve veličine, preporučujemo da odaberete veću veličinu za dodatni komfor i opušteniji izgled.

Petrol Essentials Kolekcija nudi vam najvažnije komade za vašu garderobu, a ovaj zip hoodie je idealan za sve koji traže spoj komfora i moderne funkcionalnosti. Dodajte ga svom stilu i uživajte u svakodnevnoj udobnosti.

Petrol – Vaša svakodnevna doza udobnosti i stila.

O brendu Petrol

Petrol:

Majstorstvo u Denimu i Održiva Budućnost na Vašem Pragu

Otkrijte Petrol u našoj online prodavnici – brend poznat po vrhunskom majstorstvu u izradi denima i ne samo tome. Sa iskustvom koje seže unazad do 1989. godine, brend kombinuje strast prema vintage automobilima i motociklima sa inovativnim dizajnom.

Naša ponuda ne uključuje samo denim – pronađite i jakne, sportske komade, kao i casual džempere i košulje. Svaki komad odražava dušu brenda, sa savršenim spojem stila i funkcionalnosti za sve ljubitelje automobilske kulture i moderne mode.

Petrol se ponosi svojim nasleđem, ali takođe ulaže u održivost kroz inicijativu „Put ka Čistijoj Budućnosti“. Naša kolekcija uključuje ekološke projekte i istraživanje vozila sa nultom emisijom, pomažući očuvanju planete dok pružamo vrhunske proizvode.

Naša online prodavnica nudi širok spektar stilova koji odgovaraju različitim modnim potrebama: Classics, Custom, i Collectables kategorije omogućavaju vam da pronađete savršen komad za svaki stil, od klasičnih komada do modernih detalja.

Posetite nas i otkrijte kako Petrol može unaprediti vaš stil sa kvalitetnim denimom, jaknama, sportskom garderobom i casual komadima, sve dok doprinosite održivoj budućnosti.

Petrol – Savršeni spoj denima, stila i održivosti, dostupan sada u našoj online prodavnici.