Back
Home » PRODAVNICA » Petrol-men non denim carrot – m-3040-tro581-6088-green
Previous product
Petrol-men non denim carrot - m-3040-tro581-5120-capt Originalna cena je bila: 8,490.00 RSD.Trenutna cena je: 6,792.00 RSD.
Next product
Skechers bobs squad chaos - 118303-bbk Originalna cena je bila: 8,990.00 RSD.Trenutna cena je: 7,192.00 RSD.
-20%
NOVO!

Petrol-men non denim carrot – m-3040-tro581-6088-green

Originalna cena je bila: 8,490.00 RSD.Trenutna cena je: 6,792.00 RSD.

Dostupno u više boja:

poništi
Isporuka ikonica
Plaćanje na rate ikonica
Povraćaj ikonica
Šifra artikla: M-3040-TRO581-6088-GREEN Kategorija: Pol: MUŠKARCI Brend: PETROL Namena: LIFESTYLE

Opis

Petrol-men non denim carrot – m-3040-tro581-6088-green

Petrol Muške Kargo Pantalone – Regular Fit, Zeleno

Uživajte u vrhunskom komforu i stilu sa Petrol muškim kargo pantalonama u zelenoj boji. Ove pantalone su savršen izbor za modernog muškarca koji traži praktičnost i sofisticiranost u svakodnevnoj garderobi.

Sastav: 98% pamuk, 2% elastan
Fit: Regular fit
Boja: Zelena

Opis proizvoda:

  • Materijal: Izrađene od visokokvalitetnog pamuka sa dodatkom elastana, ove pantalone pružaju izuzetnu udobnost i slobodu kretanja. Pamuk garantuje prozračnost i prijatan osećaj na koži, dok elastan omogućava fleksibilnost i prilagodljivost.
  • Kroj: Regular fit kroj nudi klasičan, ali savremen izgled, pružajući savršeno uklapanje bez prekomerne uskoće. Ovaj kroj je idealan za svakodnevne aktivnosti i obezbeđuje komfor tokom celog dana.
  • Dizajn: Zeleni ton dodaje moderan i dinamičan akcenat vašem izgledu, dok kargo džepovi donose dodatnu funkcionalnost i urbani šarm. Ovi džepovi su savršeni za nošenje manjih predmeta i dodaju praktičan element vašoj garderobi.
  • Detalji: Klasičan dizajn sa prilagodljivim strukom i čvrstim zatvaračem osigurava da pantalone dobro stoje i pružaju dugotrajnu izdržljivost. Bez obzira na priliku, bilo da je u pitanju casual izlet ili opušteni dan u gradu, ove pantalone su savršen izbor.

Petrol muške kargo pantalone su ključni komad za sve koji žele spoj funkcionalnosti i stila. Dodajte ih svojoj kolekciji i uživajte u vrhunskom komforu i modernom izgledu.

Petrol – Stil i komfor za savremeni način života.

O brendu Petrol

Petrol:

Majstorstvo u Denimu i Održiva Budućnost na Vašem Pragu

Otkrijte Petrol u našoj online prodavnici – brend poznat po vrhunskom majstorstvu u izradi denima i ne samo tome. Sa iskustvom koje seže unazad do 1989. godine, brend kombinuje strast prema vintage automobilima i motociklima sa inovativnim dizajnom.

Naša ponuda ne uključuje samo denim – pronađite i jakne, sportske komade, kao i casual džempere i košulje. Svaki komad odražava dušu brenda, sa savršenim spojem stila i funkcionalnosti za sve ljubitelje automobilske kulture i moderne mode.

Petrol se ponosi svojim nasleđem, ali takođe ulaže u održivost kroz inicijativu „Put ka Čistijoj Budućnosti“. Naša kolekcija uključuje ekološke projekte i istraživanje vozila sa nultom emisijom, pomažući očuvanju planete dok pružamo vrhunske proizvode.

Naša online prodavnica nudi širok spektar stilova koji odgovaraju različitim modnim potrebama: Classics, Custom, i Collectables kategorije omogućavaju vam da pronađete savršen komad za svaki stil, od klasičnih komada do modernih detalja.

Posetite nas i otkrijte kako Petrol može unaprediti vaš stil sa kvalitetnim denimom, jaknama, sportskom garderobom i casual komadima, sve dok doprinosite održivoj budućnosti.

Petrol – Savršeni spoj denima, stila i održivosti, dostupan sada u našoj online prodavnici.