Back
Home » PRODAVNICA » REEBOK ROYAL COMPLETE CLN – BS7930
Previous product
Pull kick floatation - 95010-65 Originalna cena je bila: 3,590.00 RSD.Trenutna cena je: 2,872.00 RSD.
Next product
NIKE RECREATION LOW (PS) - 845105-100 Originalna cena je bila: 6,590.00 RSD.Trenutna cena je: 3,295.00 RSD.
-50%Sold out

REEBOK ROYAL COMPLETE CLN – BS7930

Originalna cena je bila: 4,390.00 RSD.Trenutna cena je: 2,195.00 RSD.

poništi
Isporuka ikonica
Plaćanje na rate ikonica
Povraćaj ikonica
Šifra artikla: BS7930 Kategorija: Pol: DECA Brend: REEBOK Namena: Neklasifikovana grupa

O brendu Reebok

Reebok: Inovativna Sportska Obuća i Odeća za Svaku Aktivnost

Reebok je renomirani globalni brend sportske obuće i odeće koji se ističe svojim naprednim tehnologijama i modernim dizajnom. Osnovan 1958. godine u Velikoj Britaniji, Reebok se posvetio pružanju vrhunskih proizvoda za trčanje, fitness, i svakodnevnu upotrebu. Evo šta čini Reebok posebnim:

Inovacije i Tehnologija

  • Floatride: Ova tehnologija pjene pruža izuzetnu udobnost, laganu amortizaciju i povratnost energije, što je čini idealnom za trčanje i druge visoko intenzivne aktivnosti. Floatride pomaže u smanjenju stresa na zapešća i noge tokom vežbanja.
  • Hexalite: Sistem amortizacije koji koristi šesterokutne ćelije za ublažavanje udarca i poboljšanje udobnosti. Hexalite pruža dodatnu podršku i udobnost tokom dugotrajnih aktivnosti.
  • DMX: Tehnologija sa vazdušnim komorama u đonu obuće koja omogućava dodatnu amortizaciju i podršku. DMX pomaže u ravnoteži i smanjenju opterećenja na nogama.

Sportski Fokus

  • Trčanje: brend nudi širok spektar obuće za trčanje, uključujući modele sa naprednim tehnologijama za poboljšanje udobnosti i performansi. Bilo da ste rekreativni trkač ili profesionalac, Reebok ima rešenja za sve vaše potrebe.
  • Fitness i Teretana: Brend je poznat po svojoj obući i odeći dizajniranoj za treninge u teretani, uključujući popularne modele kao što su  Nano modeli, specijalno razvijeni za CrossFit i intenzivne treninge.
  • Lifestyle: Brend takođe proizvodi obuću i odeću za svakodnevnu upotrebu. Sa stilskim i udobnim dizajnom, proizvodi su idealni za urbane sredine i svakodnevne aktivnosti.

Dizajn i Stil

Reebok proizvodi su prepoznatljivi po modernom i često retro dizajnu. Klasični modeli poput Reebok Classic i Reebok Pump su popularni zbog svog jedinstvenog izgleda i dugotrajne izdržljivosti. Ovaj brend kombinuje stil sa funkcionalnošću, pružajući proizvode koji su i estetski privlačni i visoko funkcionalni.

Globalna Prisutnost

Brend je prisutan širom sveta sa prodavnicama u mnogim zemljama i velikim online prisustvom. Njihovi proizvodi su dostupni u specijalizovanim sportskim prodavnicama i maloprodajnim objektima, čineći ih lako dostupnim globalnoj publici.

Sponzorstva i Partnerstva

Reebok sponzoriše mnoge sportiste, sportske timove, kao i popularne fitness influencere i trenere. Brend takođe ima partnerstva sa različitim organizacijama i događajima u svetu sporta i fitnessa, doprinoseći globalnoj vidljivosti i uticaju.

Održivost

Reebok se posvećuje održivim praksama, uključujući upotrebu recikliranih materijala i razvoj ekološki prihvatljivih proizvodnih procesa. Brend teži smanjenju svog ekološkog otiska kroz razne projekte i inicijative koje pomažu očuvanju životne sredine.