Back
Home » PRODAVNICA » Rider rs 2 iii baby – 81693-21724
Previous product
Hydrosoft man hook slide sandals - 80708-51 Originalna cena je bila: 2,190.00 RSD.Trenutna cena je: 1,752.00 RSD.
Next product
Ipanema kirey fem ss16 - 81805-24006 Originalna cena je bila: 1,990.00 RSD.Trenutna cena je: 1,194.00 RSD.
-50%

Rider rs 2 iii baby – 81693-21724

Originalna cena je bila: 2,950.00 RSD.Trenutna cena je: 1,475.00 RSD.

poništi
Isporuka ikonica
Plaćanje na rate ikonica
Povraćaj ikonica
Šifra artikla: 81693-21724 Kategorija: Pol: DECA Brend: RIDER Namena: Neklasifikovana grupa

O brendu Rider

Rider:

Funkcionalna i Udobna Obuća za Svaku Priliku

Rider je poznati brend obuće specijalizovan za sandale, papuče i obuću za plažu. Poznat po svom praktičnom dizajnu i udobnosti, Rider nudi proizvode koji kombinuju stil i funkcionalnost, čineći ih idealnim za različite prilike. Evo ključnih karakteristika brenda Rider:

Dizajn i Stil

  • Praktičan Dizajn: Rider obuća je dizajnirana da bude funkcionalna i udobna. Brend nudi jednostavan, ali atraktivan dizajn koji odgovara različitim potrebama i prilika.
  • Casual i Sportski Stil: Sandale i papuče su često dizajnirane za opuštene aktivnosti, ali nude i dobar nivo podrške i udobnosti, što ih čini savršenim izborom za slobodno vreme i lagane sportske aktivnosti.

Materijali i Tehnologije

  • Sintetički Materijali: Rider koristi materijale poput gume i sintetičke kože, koji su izdržljivi i otporni na vodu. Ovi materijali pružaju dugotrajnost i lako održavanje.
  • Udobnost: Proizvodi su često opremljeni posebnim ulošcima i đonovima koji pružaju izuzetnu udobnost i dobar osećaj prilikom nošenja. Rider se fokusira na pružanje maksimalnog komfora svojim korisnicima.

Vrste Proizvoda

  • Sandale: Različiti modeli sandala uključuju varijacije sa trakama i remenčićima, idealni su za plažu, odmor ili casual upotrebu. Nude odličnu ventilaciju i udobnost.
  • Papuče: Savršene za nošenje u kući ili na plaži, papuče su dizajnirane sa jednostavnim i udobnim dizajnom. Idealne su za opuštanje i svakodnevnu upotrebu.
  • Obuća za Plažu: Vodootporne sandale koje su idealne za upotrebu u vlažnim uslovima, pružajući odličan grip i zaštitu na različitim površinama.
  • Pristupačne Cene: Rider obuća je obično u pristupačnom cenovnom rangu, što je čini dostupnom širokom spektru potrošača. Kvalitet i pristupačnost čine Rider odličnim izborom za sve koji traže funkcionalnu obuću po razumnim cenama.

Zaključak

Rider kombinuje praktičan dizajn sa udobnošću i funkcionalnošću, nudeći obuću koja je savršena za različite prilike. Bilo da tražite sandale za plažu, papuče za kuću ili obuću za opuštanje, Rider pruža odličan izbor po pristupačnim cenama.