Back
Home » PRODAVNICA » W nike downshifter 13 – fd6476-007
Previous product
W nsw phnx flc std po hoodie - dq5872-208 Originalna cena je bila: 8,590.00 RSD.Trenutna cena je: 6,872.00 RSD.
Next product
New balance - 997 - u997rga Originalna cena je bila: 13,190.00 RSD.Trenutna cena je: 9,233.00 RSD.
-30%

W nike downshifter 13 – fd6476-007

Originalna cena je bila: 9,190.00 RSD.Trenutna cena je: 6,433.00 RSD.

poništi
Isporuka ikonica
Plaćanje na rate ikonica
Povraćaj ikonica
Šifra artikla: FD6476-007 Kategorija: Pol: ŽENE Brend: NIKE Namena: TRCANJE

O brendu Nike

Nike:

Lider u Sportskim Proizvodima i Tehnologiji

Nike je globalni lider u oblasti sportske obuće, odeće i opreme, poznat po inovacijama koje oblikuju sportsku industriju. Osnovan 1964. godine u Sjedinjenim Američkim Državama pod nazivom Blue Ribbon Sports. Brend je 1971. godine promenio ime u Nike, Inc., inspirisan grčkom boginjom pobede. Nike je sinonim za vrhunski kvalitet, stil i performanse.

Inovacije i Tehnologija

Nike je pionir u integraciji naprednih tehnologija u sportske proizvode. Njihove revolucionarne tehnologije, uključujući Nike Air, Flyknit i React Foam, postavile su standarde u udobnosti, amortizaciji i prilagodljivosti. Nike Air tehnologija koristi vazdušne jastučiće za izuzetnu amortizaciju. Flyknit nudi lagane i fleksibilne gornje delove obuće koji se prilagođavaju vašem stopalu. Nike React pena pruža izuzetnu udobnost i energijsku povratnost, poboljšavajući performanse tokom sportskih aktivnosti.

Širok Spektar Proizvoda

Nike se specijalizuje za proizvode koji obuhvataju različite sportove. uključujući trčanje, košarku, tenis, fudbal i mnoge druge. Njihova ponuda uključuje visokokvalitetne patike, sportsku odeću i opremu dizajniranu za poboljšanje performansi sportista i rekreativaca širom sveta.

Globalna Prisutnost i Stil

Sa prisustvom u gotovo svim zemljama, Nike je prepoznatljiv po svom modernom dizajnu i prepoznatljivom „swoosh“ logotipu. Njihovi proizvodi kombinuju vrhunski stil sa funkcionalnošću, nudeći širok spektar opcija od sportskih do casual i modnih komada.

Sponzorstva i Ambasadori

Nike je domaćin nekim od najpoznatijih sportista i timova na svetu, uključujući Michael Jordan, LeBron James i Serena Williams. Ova sponzorstva pomažu u promociji brenda i ističu njegovu posvećenost vrhunskim performansama i inovacijama.

Posvećenost Održivosti

Nike se posvećuje inicijativama za očuvanje životne sredine.Uključujući upotrebu recikliranih materijala i razvoj ekološki prihvatljivih proizvodnih procesa. Brend teži smanjenju svog ekološkog otiska i promoviše održive prakse kroz svoje proizvode i operacije.

Nike je sinonim za vrhunski kvalitet, inovacije i globalni uticaj u sportu, neprekidno pomerajući granice mogućeg u sportskim performansama i modnom dizajnu